Les Noces d’Isabel de Segura

Del 14 al 17 de febrer de 2019 se celebrarà a Terol una nova edició de Les Noces d’Isabel de Segura. La festa, ambientada al Terol dels Amants, recrea la seva història i congrega a nombrosos visitants que desitgen sentir-se transportats als carrers del Terol Medieval i assistir a les representacions dels fets narrats en la llegenda de don Diego i donya Isabel.

Indumentària, gastronomia, mercats, oficis, jocs tradicionals, música, espectacles i recreacions de jardins i campaments contribueixen a crear l’ambient medieval que per uns dies impregna els carrers de la ciutat.

Aquest any, l’animació a força de danses medievals corre novament a càrrec dels grup de danseManfredina de Terol, Octava Milla de Utebo i Medieval Manzanares de Madrid, amb els Músics Alarifes de San Martín. No oblidar l’espectacle final, Els Batecs dels Amants, amb tambors i bombos.

I com és habitual, no podia faltar Lurte, pregoners des del Balcó de l’Ajuntament, el divendres 15 a les 13 hores.